sábado, 26 de marzo de 2011

La reforma de les Pensions

"El poder tenir pensions en un  futur dependrà del que podrem aconseguir nosaltres lluitant per aquestes reformes. Sent optimistes jo crec que si, però no podem abaixar la guàrdia perquè la reforma que ara han aprovat, tindrà unes conseqüències molt dures per tots nosatres, i més endavant potser encara seran  pitjors. Que tot el que hem fet ara serveixi pel que haurem de lluitar de cara al futur per poder tenir pensions."

Elena Idoate
65 anys ja no possibilita la jubilació degut a la reforma de les pensions 


Convidada: Elena Idoate, membre del seminari d'economia crítica TAIFA, i coautora del llibre "Qué pensiones qué futuro".PER ESCOLTAR EL PROGRAMA CLICA AQUÍ!!Enllaços: Taifa, seminari d'economia crítica

                Qué pensiones, qué futuro. El estado del bienestar en el siglo XXI

                
L'ALTAVEU ET RECOMANA!


GRA DE SORRA

 Tot és possible i tot està per fer.
M.M. Pol

Pensionspúbliques.wordpress.com: Destaquem el bloc de la coordinadora que engloba les plataformes, col.lectius i entitats que van convocar la Manifestació del 27 de Gener. Aquí podreu trobar el manifest contra la retallada de les pensions, i un llistat de col.lectius i materials per estar informats sobre el tema. Recomanem el dossier elaborat per Endavant OSAN, on es pretén donar una visió relativament exhaustiva sobre el funcionament del sistema públic de pensions, i un dossier formatiu elaborat per la CGT.

29-s.net: En motiu de la penúltima jornada de lluita del 29 s, mitjans de comunicacio alternatius del països catalans es van unir per crear aquest pont din del ssector anti c i de lluita. visivi seguiment mov de jornada de vaga. No la perdeu de vista! qst projecte,  

Qué pensiones, qué futuro.  El estado del bienestar en el siglo XXI.

De la servidumbre moderna, de Jean François Brient. Documental amb un esperit  einamilitant que té per objectiu qüestionar-se el sistema capitalista i que la crítica es propagui allà on no té accés. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario