domingo, 21 de noviembre de 2010

Moviment per Palestina

"La història ens ha demostrat que no hi ha cap mur que duri indefinidament. Tots els murs cauen. Una gran avantatge és que tot mur que s'aixeca tard o d'hora cau. El problema és quan de tard cau. L'esperança hi ha de ser, però la responsabilitat principal és dels palestins i de tot ciutadà del món en el païs que sigui que vulgui morir-se sense que li hagi caigut la cara de vergonya. La història ens jutjarà perquè sabent què passava no vam fer el que haviem de fer. Nosaltres sabem molt bé el que passa a Palestina, el que passa a molts conflictes del món. Mentre tolerem això tindrem el món que ens mereixem. És indigne continuar acceptant un món estructuralment injust, inequitatiu i insostenible."

Martí Olivella

Leila Khaled, símbol de la resistència palestina

Convidat: Martí Olivella, president de NOVA (NO Violència Activa)





Enllaços:  NOVA, centre per a la Innovació Social.

               Comunitat palestina de Catalunya


L'ALTAVEU ET RECOMANA!

To shoot an Elephant. Documental d'Alberto Arce que mostra el testimoni presencial d'un periodista a la franja de Gaza l'any 2008, quan es va produïr la Operació Plom Fos per part d'Israel. Aquest és un testimoni real. Un testimoni del que va passar, i del que passa quan et converteixes en un elefant civil i palestí.

Falastínhorra.blogspot. Diari de viatge de 4 noies que van decidir anar a veure amb els seus propis ulls què és el que realment està passant a Palestina. Aquest és el testimoni de quatres noies que cridaran per sempre més Llibertat per Palestina.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario